Puzzelen geblazen: Lamborghini Teaser Nr. 5

Lamborghini Teaser 5 Parijs 2010
Het houdt niet op met de plagerijtjes van Lamborghini, vandaag krijgen we teaser nummer 5 op het bord. Vallen de puzzelstukjes in elkaar?

Het blijft gissen tot donderdag waar deze teasers precies naar leiden, maar volgens de geruchten zou het gaan om een technologische studie waarin Lamborghini zijn expertise wil tonen op het vlak van koolstofvezel. Het model zou onder codenaam 83X gebouwd worden en zou uitgerust zijn met een V10 motor, Lamborghini wil volgens de geruchten met het concept aantonen dat motorkracht niet alles is en dat lichtgewicht constructies minstens even belangrijk zijn.

Naast dit model staat Lamborghini sowieso met de Gallardo LP570-4 Blancpain Edition op het autosalon van Parijs, of het Italiaanse merk ook met de opvolger voor de Murcièlago op het autosalon van Parijs zal staan is nog niet bekend. Aangezien er al twee nieuwigheden in Parijs te zien zullen zijn vermoeden wij dat we tot het autosalon van Genève zullen moeten wachten op de Jota.

TEASER 1TEASER 2TEASER 3TEASER 4

Lamborghini Teaser 5 Parijs 2010

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...