Audi S7 krijgt 4 liter V8-motor

Audi S7 Sportback
De Audi S7 Sportback zal zijn vermogen putten uit een 4-liter grote benzinemotor die samen met Bentley ontwikkeld wordt.

De Audi S7 Sportback is zo goed als productieklaar en zou zijn eerste publieke optreden op het autosalon van Parijs beleven. Tegen volgend jaar zou hij dan in de showrooms moeten staan. Onder de motorkap ligt een 4.0 liter grote V8-motor die naar schatting voor niet minder dan 550 pk zou moeten zorgen. Het gaat hier om de motor die later ook in de nieuwe Bentley Continental GT zal terugkeren.

Aan de buitenkant zien we onder meer vier uitlaten en de wagen lijkt ook wat lager tegen de grond te hangen. Aan de binnenkant vinden we wellicht sportstoelen terug en verschillende sportieve accenten aan het stuur, de pedalen… Audi werkt ook aan een RS7 Sportback, die logischerwijze meer vermogen zal leveren. Is de 550 pk waar we het eerder over hadden dan te hoog gegokt? Of gaat Audi er los over met de RS7 Sportback? Of blijven beide modellen in elkaars vaarwater? Meer info vanop het autosalon van Parijs volgt! (via AC)

Audi S7 Sportback

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...