Lamborghini teaser n°3 – 2 wagens in Parijs

Lamborghini teaser autosalon Parijs 2010
Lamborghini heeft een derde teaser voor het autosalon van Parijs losgelaten. Naar verluid zouden er bovendien twee modellen op de stand pronken.

Onlangs lekte er namelijk dat er twee modellen op het autosalon van Parijs voorgesteld zullen worden, met de interne benamingen LB715-5 en 83X. Het eerste model, de LB715-5 zou, als we de benaming van Lamborghini volgen, 715 pk krijgen en aangedreven worden door vijf wielen. Nu, vijf wielen is misschien wat teveel van het goede, we gokken er dus op dat deze Lamborghini niet alleen door een verbrandingsmotor, maar ook door een elektromotor wordt aangedreven.

De 83X zou dan weer een showmodel worden, dat niet direct bedoeld is om in productie te gaan, maar eerder toont hoever Lamborghini al gevorderd is met het gebruik van koolstofvezel om lichtgewicht constructies te maken. Wanneer we kijken naar de teasers zien we een overdaad aan koolstofvezel.

Voor meer informatie over teaser 1 en teaser 2 volstaat het op hun link te klikken. Wat Lamborghini exact tentoonstelt zal wellicht iets voor het autosalon van Parijs lekken met bijhorend fotomateriaal. (via AB)

Lamborghini teaser autosalon Parijs 2010

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...