Gelekt: Facelift Citroen C4 Picasso

Facelift Citroen C4 Picasso
Citroën stelt behoorlijk wat wagens tentoon op het autosalon van Parijs. Niet enkel de C4, de DS4 en een nieuwe modellijn komen naar daar, ook deze Citroën C4 Picasso facelift krijgt een plekje.

Al bij al heeft Citroën de facelift van de C4 Picasso subtiel gehouden. We zien nieuwe LED-stroken, een licht hertekende bumper en nauwelijks gewijzigde koplampen. Ook achteraan zijn de lichtunits iets moderner gemaakt. De achterklep kan in afzonderlijke delen geopend worden.

Onder de motorkap vinden we e-HDi-motoren terug. Dit zijn dieselmotoren die onder meer over een start/stop-systeem beschikken en een stuk zuiniger zijn dan de conventionele HDi-motoren. Op het autosalon van Parijs zullen we meer info bij elkaar weten te sprokkelen. (via JFB)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...