Audi toont 7 speciale A1 modellen

Audi A1 Worthersee Special
Op de jaarlijkse Wörthersee Tour toont Audi 7 speciale A1 modellen.

Audi staat voor het vierde jaar op rij met een stand op de Wörthersee Tour en daarbij is een speciale rol weggelegd voor de Audi A1. Audi toont er de mogelijkheid om de A1 volledig naar eigen wens om te bouwen. Om enkele voorbeelden te geven toont Audi zeven speciale versies van de Audi A1. Zo is er een speciaal model met “FC Bayern” look, met het nummer 10 van Arjan Robben, is er een “Follow Me” versie en ook een “Competition kit”.

De volledige lijst met voorgestelde A1 modellen:

A1 “competition kit” (Amalfi White), 1.6 TDI
A1 “Follow Me” (Citrus Yellow), 1.4 TFSI
A1 “Wasserwacht” (Suzuka Gray), 1.4 TFSI
A1 “FC Bayern” (Misano Red), 1.6 TDI
A1 “Pickerljäger” (Ibis White), 1.6 TDI
A1 “Fashion” (Aubergine), 1.6 TDI
A1 “Hot Rod” (Daytona Gray), 1.4 TFSI

Audi staat verder ook met de nieuwe Audi R8 GT op de Wörthersee Tour, deze 560 pk sterke supercar sprint van 0 naar 100 km/u in 3,6 seconden en haalt een topsnelheid van 320 km/u. De Audi R8 GT zal gebouwd worden in een oplage van 333 exemplaren.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...