Lamborghini Miura Nuovo designstudie

Lamborghini Miura Nuovo
De Lamborghini Miura moet wel één van de meest legendarische Lamborghini’s zijn. Hoe die er vandaag zou uitzien, lees je in dit artikel.

Aan het concept van de Miura zou niets veranderd zijn. Dat wil zeggen dat de motor nog steeds in het midden ligt en dat er slechts plaats is voor twee gelukkige inzittenden. De vormen van de Miura zijn ook grotendeels bewaard gebleven, enkel de koplampen zijn meer naar de huidige stijl van Lamborghini geëvolueerd.

De achterkant heeft dan weer wat meer weg van de Lamborghini Reventon, vooral de platen die de motor moeten afdekken doen ons aan deze jet-achtige wagen denken. Jammer genoeg zal dit model er nooit komen, de woorden die uit de mond van Stephan Winkelmann, CEO van Lamborghini komen, zijn duidelijk: “Bij Lamborghini gaat het enkel om de toekomst, niet om het verleden.” (via CS)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Lamborghini Miura Nuovo designstudie"

  1. Mrnix 10-03-2010 om 15:49

    laat mr komen 😀

  2. PJS 10-03-2010 om 17:29

    Knap, maar inderdaad teruggrijpen naar het verleden lijkt me niet zo verstandig. Lamborghini is een futuristisch merk dat zich niet met nostalgische uitspattingen moet bezig houden.

  3. rr 16-03-2010 om 19:51

    machine van een wagen

Reageer

Reactie aan het plaatsen...