Toyota Auris HSD stoot slechts 89 gram CO2 uit


De Toyota Auris HSD, die morgen voor het eerst wereldkundig gemaakt wordt, stoot slechts 89 gram CO2 uit per km.

Daarmee wordt de nieuwe Toyota Auris HSD de wagen met de laagste CO2-uitstoot in het C-segment. Het gemiddeld verbruik komt neer op 3,8 liter per 100 km, wat zuinig is voor een wagen met benzinemotor. Dankzij de full-hybrid technologie kan de wagen zelfs 2 km rijden zonder een druppel brandstof te verbruiken, handig voor in het stadsverkeer.

Dankzij de lage CO2-uitstoot komt de staat je tegemoet wanneer je zou besluiten de Toyota Auris HSD aan te kopen. De premie die je hier mee kan opstrijken bedraagt 15% van de aankoopprijs. Er volgen meer foto’s van dit model, live vanop het autosalon van Genève.

UPDATE: De prijzen van de Auris HSD zijn bekend! Klik HIER.

http://www.groenlicht.be/2010/02/16/eerste-foto-toyota-auris-hsd/

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...