Facelift Volkswagen Tiguan voorgesteld in China

Volkswagen Tiguan Facelift China
Volkswagen heeft op het autosalon van Guangzhou een facelift van de Volkswagen Tiguan voorgesteld.

Het is niet volledig duidelijk of de facelift van de Volkswagen Tiguan er in Europa anders zal uit zien dan in China maar door de facelift eerst in China voor te stellen maakt Volkswagen wel duidelijk dat het de Chinese markt erg belangrijk acht.

De verschillen met de huidige Tiguan zijn eerder miniem, Volkswagen heeft enkele designkenmerken van de Golf en Scirocco overgenomen voor de facelift van de Tiguan. Zo werd de voorbumper licht aangepast en werd het interieur herbekeken. Veel details heeft Volkswagen verder niet gegeven over de facelift van de Tiguan, daarvoor krijgen we binnenkort ongetwijfeld een Europees persbericht in de bus. (Via: WCF)

UPDATE: Deze facelift is er enkel voor de Chinese markt.

Volkswagen Tiguan Facelift China

Volkswagen Tiguan Facelift China

Volkswagen Tiguan Facelift China

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...