Lamborghini met 0% financiering


Lamborghini, u weet wel, de producent van de Gallardo, Murciélago en Reventon, heeft het gevoel dat haar klanten niet langer kunnen betalen en trof maatregelen!

De klanten van het Italiaanse merk hebben immers heel wat te lijden onder de crisis en daarom zal de financiering van een Lamborghini voortaan kunnen aan 0%. De superrijken hoeven zich dus geen zorgen meer te maken, ze kunnen vanaf nu hun nieuwe bolide afbetalen in 60 maanden en betalen daarvoor geen enkele meerkost.

Het is wel zo dat je over bijzonder veel geld moet beschikken om van die 0% financiering te kunnen genieten. Wanneer je kredietwaardigheidsrating 740 of meer bedraagt, kan je een Lamborghini kopen aan 0% financiering. Scoor je iets lager, maar nog steeds boven 700, dan kan je genieten van een tarief van 5,99%. (via LL)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Lamborghini met 0% financiering"

  1. Kristof 17-10-2009 om 19:57

    Hoe wordt die rating berekend ?
    Altijd handig om te weten of ik eens naar Italie kan bellen voor een “gratis” lening.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...