Toch Audi RS3 naar Frankfurt?

Audi_RS3
De geruchten gaan al langer de ronde dat Audi de Audi RS3 zou presenteren in Frankfurt. Audi zelf ontkende, maar Audi Kaapstad lijkt zijn mond voorbij gepraat te hebben.

Wat we uit deze tekst op Twitter kunnen aflezen, is dat de Audi RS3 een 2.5 liter vijfcilinder zal krijgen, die 335 pk krijgt. Het hoeft niet te verbazen dat de Audi RS3 vierwielaandrijving krijgt, Audi staat nu eenmaal gekend om haar Quattro-aandrijving.

Of de wagen er effectief komt en hoe hij er precies zal uitzien, dat zullen we pas weten wanneer we naar het autosalon van Frankfurt gaan. Of iets ervoor natuurlijk, aangezien die dingen wel eens durven te lekken. (Via: AudiCapeTown)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Toch Audi RS3 naar Frankfurt?"

  1. XliljeezyX 08-09-2009 om 22:37

    Dus eigenlijk hetzelfde blok als de TT-RS?

    Zal wel lekker hard gaan 😀 je ziet steeds meer A3’tjes en S3’tjes

Reageer

Reactie aan het plaatsen...