Zou het: Lamborghini Reventon Roadster?

lambo_reventon_roadster_1
Het gerucht doet de ronde dat Lamborghini op het autosalon van Frankfurt een dakloze variant van de Reventon zou voorstellen.

De Lamborghini Reventon Roadster zou dan 2 jaar na de onthulling van de Lamborghini Reventon op hetzelfde autosalon onthuld worden. Naar het schijnt zou verleden maand deze wagen al voorgesteld zijn aan enkele superrijken, die hun collectie misschien wel willen uitbreiden.

Onder de motorkap zou de motor uit de Lamborghini Murcielago LP670-4 SV komen, 670 paarden dus. Terwijl er van de Reventon nog 20 stuks gebouwd werden, zou de oplage van deze cabrio beperkt worden tot 9 exemplaren, om de exclusiviteit erin te houden. Kostprijs: flink boven het miljoen wellicht, maar als je ’t moet vragen, dan kan je ’t waarschijnlijk niet betalen. (via eGM)

Deel dit bericht:

52 reacties op "Zou het: Lamborghini Reventon Roadster?"

 1. Alfa156 21-10-2009 om 11:17

  LOLLLLLLLLLLLLLLL

  zit hier alfa af te kraken, en wa voor ene?

  weet ik ni, ne zwarte

  hahahahhahahahahhahahahaha

 2. XliljeezyX 21-10-2009 om 11:21

  Jongens.. ga lekker op MSN dit gesprek voorzetten ofzo..
  Ga ons er niet mee lastig vallen AUB.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...