Vanavond: Top Gear Seizoen 13 Aflevering 6

Top Gear Seizoen 13 Aflevering 6
Vanavond staat aflevering zes van het dertiende Top Gear seizoen op het programma om 21u op BBC2. Niet te missen!

Vanavond zien we Jeremy, James en Richard duiken in de wereld van de klassieke auto’s om uit te vissen of ze wel degelijk plezanter zijn dan de moderne versies. Met een budget van 3.000 pond proberen ze elk een wagen van voor 1982 op de kop te tikken. Daarna wordt het trio naar Mallorca gestuurd om er deel te nemen aan een oldtimerrally. Jeremy Clarkson vergelijkt verder de nieuwe BMW Z4 met de Nissan 370Z en de ‘Star in a Reasonably priced car’ is vanavond rocklegende Brian Johnson (AC/DC).

Wie de aflevering van vorige week gemist heeft kan hier nog steeds de volledige aflevering bekijken.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Vanavond: Top Gear Seizoen 13 Aflevering 6"

  1. XliljeezyX 26-07-2009 om 21:05

    Super vet gedaan met de dino’s!!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...