Eerste foto’s: Audi R8 Spider

audi_r8_spyder
Veel fabrikanten verraden hoe hun modellen eruit zien tijdens het opnemen van promotiefilmpjes. Ziehier de Audi R8 Spider!

Veel fantasie heb je in feite niet meer nodig om je in te beelden hoe de Audi R8 Spider eruit ziet, we toonden eerder namelijk al spyshots en een impressie. De beelden nu tonen weliswaar de definitieve vorm van de wagen, die bijzonder goed lijkt op wat we verwachten. Wat we wel te weten komen is dat de passagiersstoel niet enkel dient om personen te vervoeren, maar bovendien ook weg weet met langwerpige platen.

Je kan wellicht kiezen uit twee motorisaties, die beiden al gekend zijn. De krachtigste variant is de V10-motor die 525 paarden sterk is. Het grote publiek zal op de IAA in Frankfurt voor het eerst kunnen genieten van de Audi R8 Spider. Nog een paar maandjes wachten dus! Deze foto’s werden trouwens genomen op de set van Iron Man II. (via Autowereld)

Audi R8 Spider

Audi R8 Spider

Audi R8 Spider

Audi R8 Spider

Deel dit bericht:

1 reactie op "Eerste foto’s: Audi R8 Spider"

  1. Willem 17-07-2009 om 20:05

    lekker!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...