Preview: BMW Megacity

bmw_megacity
BMW heeft bevestigd dat het werkt aan een kleine, milieuvriendelijk en elektrisch aangedreven wagentje.

Het wagentje in kwestie zal één van de eerste emissie-arme wagens van BMW worden. Klanten zullen kunnen kiezen tussen een volledig elektrisch aangedreven model of een model dat over een bijzonder efficiënte verbrandingsmotor beschikt.

De wagen kreeg tot nu toe de naam Megacity Vehicle mee, maar de kans dat het uiteindelijk model ooit die naam zal dragen is bijzonder klein. De Megacity is het tweede model dat uit het i-project ontsproot, het eerste was de inmiddels gekende MINI E. (via Carscoop)

Deel dit bericht:

2 reacties op "Preview: BMW Megacity"

  1. maxim 23-03-2009 om 19:04

    eindelijk een elektrische wagen van een niet chinees merk of dat er te futuristisch uit ziet

  2. Badeceu1 25-03-2009 om 2:30

    ….en zal lijken op de “Isetta” van weleer…?!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...