Geneve ’09: Magna Steyr Mila EV Concept

Magna Steyr Mila EV
Magna Steyr staat zoals beloofd op het autosalon van Genève met de Mila EV Concept.

De Magna Steyr Mila EV Concept wordt aangedreven door een lithium-ion batterij die opgeladen kan worden in 2,5 uur. De elektromotor van de Mila EV produceert 67 pk en heeft een bereik van 150 kilometer.

Jammer genoeg zal Magna Steyr de Mila EV niet in productie brengen, het is echter wel in gesprek met verschillende autoconstructeurs om de componenten van de Mila te verkopen. Onder andere Ford zou tegen 2011 een emissieloze auto willen maken in samenwerking met Magna Steyr.

Magna Steyr Mila EV Concept

Magna Steyr Mila EV Concept

Magna Steyr Mila EV Concept

Magna Steyr Mila EV Concept

Magna Steyr Mila EV Concept

Magna Steyr Mila EV Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...