Officieel: Volkswagen Golf Plus facelift

Volkswagen Golf Plus Facelift
Volkswagen heeft op het autosalon van Bologna de Facelift van de Golf Plus voorgesteld, echt spannend is dat natuurlijk niet.

De voorkant van de Golf Plus Facelift is gebaseerd op de nieuwe Golf VI, achteraan blijven echter de lichten van de Golf V behouden. Binnenin is er ook wat gefoefeld om de Golf Plus als een nieuwe generatie te verkopen. Zo vinden we eigenlijk enkel een verbeterd navigatiesysteem. Verder is het design van de dakrails vernieuwd en is de achterbumper aangepakt. Je bent echt goed als je het verschil ziet.

Onder de motorkap zijn er ook enkele minuscule wijzigingen, vanaf nu zijn er enkel nog commonrail diesels verkrijgbaar met 90, 110 of 140 pk. De traditionele automaten maken plaats voor DSG versnellingsbakken met zes of zeven versnellingen. Park Assist is ook van de partij voor wanneer je niet zelf kan inparkeren.

Volkswagen Golf Plus Facelift

Volkswagen Golf Plus Facelift

Volkswagen Golf Plus Facelift

Volkswagen Golf Plus Facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...