MTM Volkswagen Scirocco R

MTM Volkswagen Scirocco R
Duitste tuner MTM heeft aangekondigd dat het binnenkort 380 pk zal genereren uit de viercilinder 2.0 TSI van de Volkswagen Scirocco.

De performance tuner haalt nu al 272 pk uit de standaard 200 pk sterke 2.0 TSI maar dankzij chip-tuning en wat sleutelwerk aan de motor zal MTM in staat zijn om 380 pk uit deze motor te halen. Het beste wat MTM op dit moment kan leveren is dus 272 pk, bij deze upgrade is ook het koppel gestegen van 280 naar 350 Nm.

Naast de vermogensupgrade kan MTM ook aan de buitenkant werken, opvallend zijn de Michelin Pilot Sport banden en de MTM bimoto 20″ velgen. Deze kosten samen 5.500 euro. Verder krijgt de MTM Scirocco een GTI-snuit, vier uitlaatpijpen, een zwart dak en zwarte striping.

MTM Volkswagen Scirocco R

MTM Volkswagen Scirocco R

MTM Volkswagen Scirocco R

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...