Is dit de nieuwe Toyota Prius?

Toyota Prius nieuwe generatie
Wat we hier zien is een eerste foto van hoe de Toyota Prius er in 2010 zou kunnen uitzien.

Of het hier om een photoshop gaat of niet, is nog niet duidelijk, maar de kans zit er wel dik in dat het hier om een lek gaat, aangezien de Prius in januari wordt voorgesteld in Detroit. Mensen die willen kijken of de bovenstaande foto’s kloppen, kunnen altijd eens een kijkje nemen naar de spyshots.

De zijlijn zou zo goed als hetzelfde blijven, maar de voorkant onderging alleszins een radicale – mijns inziens positieve? – verandering. Ook van de binnenkant is er een plaatje, waarop we vooral plastiek zien.

Natuurlijk doet het uiterlijk er niet toe voor de doorsnee groene jongen, de vraag is natuurlijk of de wagen zijn doel bereikt: énorm milieuvriendelijk zijn. We zagen eerder al dat je minder verbruikt met een BMW 520d en bij de top 10 zuinige wagens, stond de Prius slechts op de tiende plaats.

De Toyota Prius komt normaal voor het eerst ten tonele in januari, op het autosalon van Detroit. Dit is betrekkelijk logisch, aangezien er een soort automotive revolution plaatsvindt in Amerika. Daar zal de Prius het ongetwijfeld goed doen. Of de Europese automarkt warm loopt voor de nieuwe Prius is dan nog de vraag. 1 ding is zeker: de Prius verkocht vlotjes en zal dat allicht blijven doen.

Zie je deze al als carbio?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...