Audi A1 vijfdeurs in Parijs?


De Audi A1 – die wél in Vorst geproduceerd wordt –  zal tegen eind 2009 al in de showroom staan. Een voorstelling dringt zich op.

We zagen eerder al de driedeurs versie van de Audi A1, en naar men zegt, zouden we in Parijs een vijfdeurs versie te zien krijgen. De conceptcar die we daar te zien krijgen zal dan ook een heel stuk dichter bij het uiteindelijke productiemodel aanleunen.

Normaal komt er ook een Audi S1, die een TSI-motor van de VW-groep zal lenen. Het wagentje zal zo’n 200Pk’s uitbraken, ruimschoots voldoende voor een licht bakje me dunkt. Meer informatie volgt als we ons op de beursvloer bevinden in Parijs. Worden ook verwacht: Audi A1 Cabrio, Audi A1 Coupé.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Audi A1 vijfdeurs in Parijs?"

  1. Bert 11-09-2008 om 12:36

    Ik ben benieuwd!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...