Eerste foto’s: Volkswagen Golf VI


Ongeveer een jaar geleden, toen GroenLicht nog in zijn kinderschoenen stond, toonden we u de spyshots en een impressie van de Golf VI, nu kunnen we eindelijk tonen wat er van de Volkswagen Golf VI is geworden.

Volkswagen wou eigenlijk niet dat we deze foto’s al in ons bezit hadden, vandaar dat we eerst het internet willen bedanken om ons deze toch op voorhand te bezorgen.

De Volkswagen Golf heeft duidelijk zijn looks tot op zekere hoogte gestolen van de Volkswagen Scirocco. Na een kijkje te nemen naar de koplampen en de grill aan de voorkant, moet ook jij daarvan overtuigd zijn! Ook aan de binnenkant zie je enkele designkenmerken van diezelfde Scirocco, die zorgvuldig zijn aangebracht op de buitenkant van de vorige generatie VW Golf.

Volkswagen liet ook ergens vallen dat de binnenkant ditmaal niet meer uit dat harde, koele plastiek zou bestaan, maar uit ander, veel tastbaarder plastiek. Hmmmm… Natuurlijk, als je genoeg betaalt, kan je altijd voor leder kiezen. Als we eventjes naar de foto’s kijken, zie we ook dat het nieuwe touchscreen van VW op de optielijst zal staan.

We kunnen dezelfde motoren verwachten die momenteel worden aangeboden, al zal er een BlueMotion-variant komen en zal de GTI ietwat worden aangepast. Stiekem hoop ik op een W12-versie, al vrees ik ervoor dat die nooit het productiestadium zal zien.

Voor de mensen die een standaard Golf maar niets vinden hebben wij al previews van de GTI en Cabrio klaarstaan.

(via)

Deel dit bericht:

3 reacties op "Eerste foto’s: Volkswagen Golf VI"

  1. Bert 04-08-2008 om 21:42

    Scirocco-look = beter!

  2. FocusClipperII 05-08-2008 om 12:16

    Mooi, beter als de andere impressiefoto’s die ik al zag, zou de variant dan ook een update krijgen binnen een paar jaar?

  3. MRM 05-08-2008 om 18:27

    ik veronderstel van wel!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...