Audi RS6 Avant Plus op komst?

Audi RS6 Avant
De Audi RS6 Avant is momenteel de winnaar van de ‘horsepower race’ ten opzichte van BMW en Mercedes maar dat is voor Audi nog niet genoeg, volgens geruchten komt er een RS6 Avant Plus met 33 pk extra.

De vorige generatie Audi RS6 Avant kreeg ook een Plus versie op het einde van de productie (April-Oktober 2004) waarbij de klanten een extra 30 pk (480 pk in plaats van 450 pk) onder de motorkap kregen dankzij een herschreven ECU en extra radiators. 18″ velgen werden 19″ velgen en de sportvering verlaagde de wagen met 10 mm. Van de Audi RS6 Avant Plus werden maar 999 stuks verkocht.

Volgens het Nederlandse AutoTelegraaf komt er bij de huidige RS6 Avant ook een Plus versie op het einde van zijn levenscyclus, waarschijnlijk ergens in 2011. De nieuwe RS6 Avant Plus zou dan uit de bi-turbo V10 een vermogen van 613 pk persen tegenover 580 pk bij de huidige RS6 Avant.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...