Audi Q5 S-Line

Officieel: Audi Q5 S-Line
De nieuwe Q5 ging twee weken geleden in première, vandaag kunnen we jullie reeds het sportieve S-Line pakket tonen voor de midsize SUV.

Het S-Line pakket zorgt als eerste voor een betere bestuurbaarheid dankzij de stijvere ophanging en 20″ wielen met 255mm performance banden. Verder krijgt de Q5 zwarte trim aan de dakranden, een gepolijste grille en grotere luchtinlaten naast de mistlampen vooraan. Binnenin beschikt de SUV over nieuwe sportstoelen met afwerking in Nappa of Alcantara leder. De extra sportieve Q5 krijgt ook een driespaaks multifunctioneel stuur met geperforeerd leder, Aluminium geborstelde inleglijsten en voldoende S-Line badges.

Het S-Line pakket raakt niet aan het motorisch gedeelte van de wagen, daarvoor komen er later ongetwijfeld S en RS-modellen. Het motorgamma bevat dus één benzinemotor, een 2.0 TFSI met 211 pk en 350 Nm koppel, de sprint van 0 naar 100 km/u is met deze motor voorbij in 7,2 seconden en de topsnelheid ligt op 222 km/u. De 2.0 TFSI verbruikt 8,5 liter per 100 km. De lichtste dieselmotor is een 2.0 TDI met 170 pk en 350 Nm koppel, de sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 9,5 seconden en de diesel brengt de Q5 tot een top van 204 km/u. Belangrijk bij deze motorisatie is het lage verbruik van 6,7 liter per 100 km. De zwaarste motor die Audi bij de start in zijn Q5 stopt is de 3.0 liter V6 TDI met 240 pk en een moment van 500 Nm. Aan deze motor zijn enkele leuke cijfers verbonden, zo sprint de Q5 in 6,5 seconden naar 100 km/u en haalt hij een topsnelheid van 225 km/u. De 3.0 TDI verbruikt echter maar 7,7 liter per 100 km.

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Officieel: Audi Q5 S-Line Pakket

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...