Spyshots: Audi RS6 Sedan

Spyshots: Audi RS6 Sedan
Audi is volop bezig met de ontwikkeling van de Audi RS6 Sedan, deze week werd het 580 pk sterke monster gespot tijdens testen in Duitsland.

De Audi RS6 Avant is momenteel de winnaar van de zogenaamde Duitse ‘horsepower wars’ dankzij een vermogen van 580 pk uit een bi-turbo V10. Zowel Mercedes als BMW moeten achterblijven en het ziet er niet naar uit dat ze Audi ooit nog gaan overtreffen omwille van de huidige milieuverplichtingen. Audi doet het nog één keer met de komst van de Audi RS6 Sedan.

De Audi RS6 Sedan krijgt dezelfde motor als de RS6 Avant, met name een bi-turbo V10 met 580 pk. Op de foto’s zien we de prachtige RS-velgen, de sportieve grille met honingraatstructuur, grotere luchtinlaten, plaats voor een diffuser achteraan en fijner gevormde LED-achterlichten. Het vermogen onder de motorkap moet ervoor zorgen dat de RS6 van 0 naar 100 km/u sprint in 4,6 seconden.

Spyshots: (Via: WorldCarFans)

Spyshots: Audi RS6 Sedan

Spyshots: Audi RS6 Sedan

Spyshots: Audi RS6 Sedan

Spyshots: Audi RS6 Sedan

Deel dit bericht:

1 reactie op "Spyshots: Audi RS6 Sedan"

  1. XliljeezyX 19-06-2008 om 20:39

    Ik mis 1 ding op de achter..

    ——————————

    Aleen dat in een doorgetroken chrome lijn…
    Nu op de foto lijkt de achterkant te veel op de Nieuwe A4 en de A5

Reageer

Reactie aan het plaatsen...