Preview: Audi Q5 S Line

Audi Q5 S-Line Preview
Onze vrienden van Audiblog hebben een impressiefoto laten maken van de Audi Q5 gehuld in S line pakket en 20″ lichtmetalen velgen.

Het S line pakket zorgt voor veranderingen aan zowel exterieur als interieur. Aan de buitenkant merken we vooraan en achteraan sportieve bumpers met platinumgrijze diffusor achteraan, S line grille, sportieve side-skirts, verchroomde uitlaten en voldoende S-line emblemen. Ook het onderstel wordt met 10 mm verlaagd en er is keuze uit 18, 19 en 20″ lichtmetalen velgen. 

Binnenin vinden we onder andere zwarte hemelbekleding, sportief driespaaks lederen stuur, schakelpook met geperforeerd leder en voetmatten met zwarte of zilveren stiksels. Verder krijgt de Q5 sportstoelen met S Line aanduiding in de rugleuning van de voorstoelen, S Line decoratielijsten in geborsteld Aluminium en het S Line opschrift op de instaplijsten links en rechts.  

Ongetwijfeld wordt het S line pakket weer een must-have voor elke sportieve autorijder, de prijzen van het pakket zijn nog niet bekend gemaakt maar de officiële bekendmaking van het S Line model verwachten we binnen de maand. 

Impressiefoto’s: (Via: Audiblog & Quinty) 

Audi Q5 S-Line Preview

Audi Q5 S-Line Preview

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...