Stijgende verkoop voor Lamborghini

Lamborghini Gallardo
Lamborghini blijft het goed doen en heeft alweer een prachtige verkoopcijfers bereikt. In 2007 werd hun winst gewoonweg verdubbeld. Voor 2008 verwachten we hetzelfde nieuws voor deze stieren uit Sant’Agata.

Hoofdrolspeler in dit succesverhaal van 2007 is de Gallardo, het ‘instapmodel’ van Lamborghini. Voor 2008 willen ze hiervan nog eens 4% meer modellen verkopen, wat neerkomt op 2500 Gallardo’s. Aangezien er later dit jaar hun nieuwste uitvoering, de LP-560-4, op de markt komt, zal dit zeker en vast lukken me dunkt.

Lamborghini is al enkele jaren sterk bezig. Van hun beginperiode tot 2002 verkochten ze ongeveer 250 wagens per jaar, wat 10% is van de huidige verkoopcijfers, goed bezig dus!

Eer wie eer toekomt, de Gallardo;

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...