Audi Q5 klaar voor autosalon Bejing?

Audi Q5 Impressiefoto
Een maand geleden werd er gefluisterd dat de Q5 op het autosalon van Genève in première zou gaan, nu blijkt dat de première van het model waarschijnlijk gepland is voor het autosalon van Bejing, volgende maand.

Audi had echter met de Q7 V12 TDI al een SUV-première in Genève en wou de aandacht rond het merk niet nog eens delen met een extra model. De Q5 komt dus hoogst waarschijnlijk naar Bejing waar het dan wel de show kan stelen.

Volgens Autoweek zal Audi een Q5 onthullen met een nieuwe zeventraps DSG S-Tronic versnellingsbak. De wagen zal gebaseerd zijn op het Audi MLP Platform dat ook voor de volgende Porsche Cayenne zal gebruikt worden. De nieuwe versnellingsbak kan tot 550 Nm koppel en 8.500 tpm aan. De versnellingsbak komt in de nabije toekomst ook in de nieuwe A4 en in de Quattro modellen.

Impressiefoto (Via: WorldCarFans)

Audi Q5 Impressiefoto

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...