Volkswagen lanceert Scirocco minisite

Volkswagen Iroc Concept
Volkswagen heeft een minisite gelanceerd voor de komende Scirocco Coupé, de geruchten laaien op dat het model in Genève voorgesteld zal worden.

De productieversie van het Iroc Concept wordt dit jaar verwacht maar wanneer Volkswagen het model zal voorstellen is nog niet bekend. Echter door de lancering van de minisite durven sommigen al te voorspellen dat het merk zijn remake van de legendarische Scirocco sportcoupé op het autosalon van Genève zal voorstellen.

Op de site zien we enkele teasers van de productieversie, zo bemerken we een 2.0 FSI badge, een motorisatie die vermoedelijk voor 200 pk zal zorgen. Meer informatie verwachten we dus binnenkort, tot dan kan u alvast inschrijven op de Scirocco minisite.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...