Audi plant CLS-achtige ‘Audi A5 Sportback’

Audi A5 Sportback
AutoBild laat ons weten dat Audi plannen heeft om van de Audi A5 ook een ‘Sportback-versie’ te maken. Dé concurrent: de Mercedes CLS.

Door het grote succes van de Mercedes CLS wil zo goed als elke high-end constructeur beschikken over een vierdeurs-coupé model. Dat merken we onder andere aan de Porsche Panamera, de Volkswagen Passat CC en de BMW CS concept. Audi heeft al zulke plannen met de Audi A7, maar blijkbaar vinden ze het bij Audi interessant elke niche van de markt op te vullen. Daardoor ontstonden de plannen voor de Audi A5 Sportback.

Geruchten doen de ronde dat we deze A5 Sportback zouden mogen verwelkomen in 2009, maar dat zou mij verbazen, aangezien Audi al langer werkt aan de Audi A7 en deze ook in 2009 zal worden gelanceerd. We zien wel wat de toekomst brengt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...