Spyshots: Audi TT-RS Roadster

Spyshots: Audi TT-RS Roadster
We toonden jullie eerder spyshots van de Audi TT-RS, maar nu hebben we er ook van de cabriovariant: de Audi TT-RS Roadster.

De Roadsterversie van de TT-RS is een logische stap van Audi om zo te concurreren met de BMW Z4 M en Porsche Boxster S. De TT-RS Roadster werd gespot aan een tankstation in Scandinavië. We bemerken duidelijk gigantische geventileerde remschijven en grotere uitlaatpijpen. We bemerken vooraan ook grotere luchtinlaten waarin tevens grotere mistlampen zijn geplaatst.

Het vermogen van de TT-RS Roadster wordt net als de TT-RS tussen de 340 en 365 pk geschat. Daarvoor heeft de RS een turbocharged 3.2 liter V6 onder de motorkap. De wagen wordt zowel met een manuele als een zeventraps automatische (DSG) versnellingsbak uitgevoerd.

Wanneer de TT-RS Roadster in première zal gaan is nog niet zeker, de start van de verkoop is echter gepland voor eind 2009.

Spyshots (via: WorldCarFans)

Spyshots: Audi TT-RS Roadster

Spyshots: Audi TT-RS Roadster

Spyshots: Audi TT-RS Roadster

Spyshots: Audi TT-RS Roadster

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...