Citroen C3: volgende generatie

Citroën C3
Hier kan je een impressie zien, van hoe de volgende generatie van de Citroën C3 eruit zal zien. De Citroën C3 is een mengeling van allerlei kenmerken van wagens, maar tezamen vormen die kenmerken toch wel een mooie wagen.

Zo draagt de C3 kenmerken van de Citroën C4, de Ford Fiesta en van de bekende 2CV, beter bekend als ‘Geit’ of ‘deuxsjevooken’. Vooral in profiel kan je zeer goed de inspiratie van de 2CV opmerken. De voorkant van de grille is duidelijk afgeleid van de Citroën C4 en de hoge koplampen hebben in zekere zin iets mee van de toekomstige Ford Fiesta.

Op gebied van motoren zal Citroën ons allicht niet verbazen en het gewone gamma aanhouden (beginnende bij een 1.2l motor, eindigend bij een 1.6l). We kijken vol spanning uit naar meer nieuws!

Meer beelden vind je bij AutoExpress

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...