Audi doet het goed!

Audi LogoAudi is op weg naar zijn twaalfde recordjaar op rij. 12 jaar na elkaar slaagt Audi er al in steeds betere en betere cijfers voor te leggen. In oktober verkocht het meer meer dan 76.900 wagens ofwel 5,3% meer dan oktober 2006. Topman Ralph Weyler is ervan overtuigd dat Audi dit jaar meer dan 950.000 wagens zal verkopen, wereldwijd. In Duitsland steeg de totale verkoop tot nu toe met 5,5% en in de rest van Europa met 2,5%.

De grootste vooruitgang vond plaats in Azië, met een stijging van meer dan 25%. Dat cijfer is weliswaar zeer relatief, want het gaat hier over een huidig aantal verkochte wagens van 7.695, maar de topman is zeer optimistisch en gelooft er daar volgend jaar 100.000 aan de man te kunnen brengen. Deze cijfers moeten een klap zijn voor BMW, dat het minder goed doet dan verwacht en concurrent Audi ziet doorschuiven.

Met dank aan Benny.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...