Volkswagen Eos bijna uitverkocht in Canada

Volkswagen Eos
De Volkswagen Eos is een groot succes in Canada, de wagen is zo goed als uitverkocht en de geplande advertentiecampagne is geschrapt.

De Volkswagen Eos heeft de harten van de Canadese bevolking veroverd, de dealers kunnen de vraag niet bijhouden en dat enkel dankzij mond aan mond reclame. Volkswagen was nog bezig met het opzetten van een lanceringscampagne maar deze werd door het grote succes geschrapt. Waarom het precies in Canada storm loopt voor Volkswagens betaalbare cabrio is niet geweten maar het verwondert mij vooral dat de Eos in Europa geen groot succes is. Ik heb hem in verschillende kleuren gezien bij de lokale VW-dealer en hij zag er best goed uit. Ook de lage basisprijs van 27.000 euro is een pluspunt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...