Hoe de buitenkant van de nieuwe Audi A8 er ongeveer uit zal zien, konden we al uit deze spyshots afleiden. Nu heeft ook de binnenkant geen geheimen meer.

Op onderstaande foto’s kan je zien dat het interieur niet bijzonder innoverend is op gebied van looks, maar zoals we dat van Audi gewend zijn, zal het topmodel wel over enkele gadgets beschikken, die deze wagen tot de ultieme zakensedan moeten omtoveren. Zo zien we bijvoorbeeld dat er tussen de twee wijzerplaten in het instrumentenpaneel een groot scherm geplaatst zal worden. Dit scherm schijnt bijzonder innovatief te zijn, al is er nog geen nieuws over het specifieke doel van dat scherm. Wel weten we dat dit scherm niet langer een klein vierkantje in het midden zal zijn, maar over de volledige vrije oppervlakte van het instrumentenpaneel verspreid zal zijn.

De kans is weliswaar groot dat Audi daar haar nieuwe MMI-systeem zal integreren. Het MMI-systeem is het systeem dat Audi gebruikt voor navigatie en bijzonder accuraat blijkt te zijn. Het is bovendien in staat schitterende 3D-weergaves te geven van de plaats waar je rijdt. Bovendien zal dat niet de enige nieuwigheid zijn op de Audi A8, dit model zou namelijk voor het eerst met viercilinder motoren verkrijgbaar zijn. Wij zijn alvast benieuwd wat dat wordt. Wat vinden jullie? (via AB)

Audi A8 interieur

Audi A8 interieur