Officieel: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo (2017)

Officieel: Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo (2017)Lamborghini stuurt de Huracan Super Trofeo met pensioen en gaat vanaf nu racen met de Huracan Super Trofeo Evo!

De sportieve autoconstructeur uit Sant’Agata Bolognese heeft haar eigen raceklassement waarmee ze de hele wereld rondtrekken. Speciaal daarvoor was een circuitgeorienteerde Huracan LP620-2 Super Trofeo voorzien, met het oog op het komende seizoen werd deze Italiaanse volbloed wat bijgeschaafd en staat er nu Evo in z’n benaming.

Met behulp van Dallara Engineering (een klinkende naam in de autowereld) werd de volledige koetswerkbouw herzien met een betere aerodynamica en stabiliteit als gevolg. Eyecatcher is de nieuwe snorkel bovenaan terwijl het geheel nog agressiever voor de dag komt. Slechts enkele onderdelen (splitter vooraan, diffusor, vloerplank, ..) blijven ongewijzigd. In het dak zit er nu ook een noodluik voor wanneer de bestuurder snel de racewagen wil verlaten.

Lamborghini vraagt minimaal 235.000 euro voor de Huracan Super Trofeo Evo en de ondersteuning tijdens diverse race-events in Europa, Azië en Noord-Amerika. Jammer genoeg mag je er niet mee op de openbare weg!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...