Officieel: Smart ForTwo Cabrio

Officieel: Smart ForTwo CabrioDe zomer(vakantie) loopt momenteel ten einde maar tegen de volgende zomerperiode (lente 2016) kan je beroep doen op de nieuwe Smart ForTwo Cabrio!

Na de Smart ForTwo en ForFour is het nu tijd voor een eerste afgeleide, op het komende Autosalon van Frankfurt zal de ForTwo Cabrio zijn première beleven. Net zoals bij zijn voorganger kan je met behulp van een simpele knop het dak automatisch openklappen – in slechts 12 seconden – tot een roadster setup. Duw je nog wat langer dan verkrijg je een echte cabrio, al blijven de B-stijlen steeds rechtop op de veiligheid – een van de paradepaardjes bij Smart – ten alle tijden te verzekeren. De kap is beschikbaar in drie kleuren (blauw, rood en zwart), de interieurhemel is altijd grijs en de lengtebalken kunnen achterin opgeborgen worden.

Net zoals zijn gesloten broeders kan je inzake motorisaties kiezen voor een atmosferische 1.0-liter (71 pk / 91 Nm) of een turbogeblazen 0.9-liter (90 pk / 135 Nm), schakelen jan via de handbak met vijf verzetten of met de automatische Twinamic transmissie met dubbele koppeling. Bestellen kan vanaf eind 2015 waarmee Smart alvast een leuke Belgische première heeft voor het Autosalon van Brussel!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...