Eerste foto: Jaguar XF Sportbrake R-S

Eerste foto: Jaguar XF Sportbrake R-S
De indrukwekkende Jaguar XF Sportbrake R-S komt er eindelijk aan, de hippe Britten tweetten net een eerste foto!

We hadden uiteraard al een resem spyshots van deze krachtige break zien passeren dus een echte verrassing is het niet. Al verkiest iedereen naar alle waarschijnlijkheid wel eerder een gelikte persfoto dan een volledig afgeplakt testexemplaar. Om van een Jaguar XF Sportbrake naar een RS-model te gaan moet je anderzijds ook geen kernfysicus zijn, gewoon even denkbeeldig de XF-RS samensmelten met de Sportbrake en klaar is kees!

Momenteel is de krachtigste Sportbrake een 3.0-liter S diesel met 240 pk maar daar zal de Sportbrake R-S los over gaan. Op officiële cijfers is het nog even wachten, maar verwacht meer dan 500 pk in deze stationwagen. De Mercedes E63 AMG Estate en de Audi RS6 hebben er zo eindelijk een speelkameraad, hoewel het sowieso nog tot na zomer wachten zal zijn voor de eerste klantenexemplaren. Met een prijskaartje van meer dan €100.000 is de nakende Jaguar Sportbrake R-S niet voor iedereen weggelegd, al word je voor die stevige som geld wel eigenaar van een bagageverslindende sportwagen met een heerlijk agressieve uitstraling!

Eerste foto: Jaguar XF Sportbrake R-S

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...