Autosalon Geneve 2014 Live: Infiniti

Groenlicht Genève 2014 Live
Infiniti doet het met een opgepepte Q50: de Q50 Eau Rouge Concept.

Het luxemerk van Nissan heeft geen nieuwe modellen, wel presenteert Infiniti de Q50 Eau Rouge voor het eerst op het Europese continent. De Eau Rouge Concept is mogelijks de voorbode van een performance reeks binnen Infiniti. De Eau Rouge heeft zelfs een kleine band met ons kleine land, zo heet de bekendste bocht op het het Circuit van Spa Francorchamps immers “Eau Rouge“. Maar dat moesten we jullie niet meer vertellen… Op die manier probeert Infiniti alvast de snelheid waarmee die bocht kan worden genomen en de ballen die daarvoor nodig te zijn te associëren met de prestaties van de Q50 Eau Rouge.

Verder staat de F1-bolide te pronken op een podium en wordt bijna het volledige gamma tentoongesteld. Zo vinden we op de stand naast de reguliere versie van zowel de Q50 als de XQ70 ook de sportieve variant terug, respectievelijk de Q50S en de SXQ70S. Indien je verliefd bent op het imposante voorkomen van Infiniti en tegelijkertijd de wind in de haren wenst te voelen, dan kun je instappen in de Q60 cabrio. Nog imposanter kan enkel met de Q70.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...