Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 4

Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 4Niet vergeten, vanavond is het weer Top Gear op tv!

Een zonovergoten zondag afsluiten doe je uiteraard in stijl, daarom zullen onze Britse vrienden terug hun best doen om je 52 minuten plezier te schenken met een stevige portie humor, auto’s en actualiteit. Zo passeert Jack Whitehall – een lokale tv personaliteit die niet vies is voor wat commotie – onder andere de revue als Ster In De Bereikbaar Geprijsde Wagen. Al zal het niet helemaal zoals verwacht lopen, want de 25-jarige Brit heeft helemaal geen rijbewijs!

Daarnaast zulle er ongetwijfeld ook prachtige items passeren zoals een tracktest van The Stig met niet 1 maar 2 Caterham’s, een stokoude Bentley die er waarschijnlijk ooit beter uitzag en mag Richard zich uitleven met een Mercedes die iets meer wielen dan gewoonlijk meekreeg, inderdaad de G63 6×6 AMG! De petrolheads met een (begrijpelijke) voorliefde voor de Italiaanse pracht zullen dan weer vredig kunnen gaan slapen na de test van Jeremy met de Alfa Romeo Disco Volante by Touring Superleggera in de Alpen!

Kan je niet wachten op deze vierde aflevering van het 21ste seizoen van Top Gear? Dikke pech, want je zal toch nog even moeten wachten tot 21:00, op BBC2! In tussentijd kan je wel nog eens aflevering 1, aflevering 2 of aflevering 3 herbekijken.

Reminder: Top Gear Seizoen 21 Aflevering 4

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...