Autosalon Brussel 2014 Live: Jaguar

aguar_AutosaloN_2014_Brussel_F_type_E-Type
Jaguar toont ons de Jaguar F-Type Coupé in vol ornaat, die naast zijn dakloze broertje plaatsneemt. Verder is de C-X17, het SUV-concept van Jaguar, voortaan rood gekleurd.

De Jaguar F-Type Coupé werd een tijdje geleden al aan het grote publiek getoond, maar eindelijk zet deze elegante F-Type voet op Belgische bodem. Veel voet op onze bodem heeft deze fonkelnieuwe F-Type met amper 4 km op de teller nog niet gezet, maar daar zal ongetwijfeld verandering in komen. De F-Type Cabrio verkoopt namelijk best aardig, we vermoeden dat de Coupé hetzelfde succes te wachten staat. De R-uitvoering die tentoongesteld staat krijgt maar liefst 550 pk!

Met de C-X17 kondigt Jaguar aan dat het een SUV op de markt zal brengen. Die zagen we eerder al in het blauw ten tonele verschijnen, in Brussel heeft de wagen een rood jasje aangetrokken. Naast deze exotische wagens, vinden we ook de rest van het Jaguar-gamma terug met als extraatje de Jaguar XF Sportbrake waarmee Team Sky de koers volgt.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...