Teaser: Jaguar F-Type Coupe

Jaguar F-Type Coupe
Jaguar lost een tweede teaserfoto van de nieuwe F-Type Coupé.

We zijn vaak te lui om werkelijk aan elke teaser van elk model een bericht te wijden, maar als het de Jaguar F-Type Coupé betreft, doen we natuurlijk graag wat extra moeite. De langverwachte gesloten versie van de F-Type zal op 19 november in Los Angeles worden voorgesteld en knipoogt duidelijk ook naar de C-X16 Concept.

Naast het feit dat de F-type Coupé beschikbaar wordt met panoramisch dak loste Jaguar nog niet zoveel details, al komen er onder de motorkap vermoedelijk dezelfde motorisaties als in de cabrio. We verwachten dus een 3.0-liter V6 met 340 pk, een V6 S met 380 pk en een 5.0-liter V8 topper met maar liefst 495 pk. Een nieuwe 2.0-liter turbo met zo’n 240 pk wordt voorlopig ook niet helemaal uitgesloten.

Jaguar_F-Type_Coupe_2013_Los_Angeles

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...