Chevrolet Trax krijgt nieuwe motorisatie

Chevrolet Trax 2WD
De Chevrolet Trax 1.4T is vanaf heden in België ook beschikbaar met voorwielaandrijving.

Terwijl de Chevrolet Trax met 1.4-liter turbobenzinemotor voorheen uitsluitend beschikbaar was met vierwielaandrijving, kunnen klanten vanaf heden ook opteren voor een gewone voorwielaandrijving. Naast een ietwat lagere prijs (€20.199) tekent deze compacte SUV ook iets betere verbruikscijfers op. Gemiddeld moet 6,0 liter per 100 kilometer volstaan, gelinkt aan een CO2-uitstoot van 139 g/km.

Gekoppeld aan een manuele zesbak levert dit turboblok zo’n 140 pk en 200 Nm koppel, waarmee de kleine SUV toch aardig uit de voeten komt. Vierwielaandrijving is natuurlijk nog steeds een optie bij de duurdere LT+ versies, al is die niet combineerbaar met de automaat. Mag het ook iets minder zijn, dan heb je al een Trax 1.6 LS voor 16.999 euro. Een rijtest van GroenLicht komt er bovendien binnenkort aan! Zijn broertje, de Opel Mokka, reden we eerder al.

Chevrolet Trax

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...