Autosalon Frankfurt 2013 Live: Chevrolet

Chevrolet - IAA 2013
Chevrolet toont in Frankfurt de nieuwe Camaro Convertible en het volledig opgefriste gamma.

Naar goede gewoonte heeft ook Chevrolet op het Autosalon van Frankfurt een uitgebreide stand. Plaats genoeg voor onder andere de première van de nieuwe Camaro Convertible, die naast een licht gewijzigd design onder de motorkap nog steeds een dikke 6.2-liter V8 met 432 pk en 569 Nm koppel krijgt. Deze ware muscle car sprint van 0-100 km/u in amper 5,4 seconden en kost in Duitsland net geen 45.000 euro.

Maar daarnaast toont Chevrolet ook de Corvette en het volledig opgefriste gamma: zowel de Aveo, Cruze, Orlando, Malibu en Trax kregen een facelift. Belangrijkste daarbij zijn een nieuw MyLink infotainment systeem en nieuwe spiegels met geïntegreerde LED richtingaanwijzers. De Chevrolet Cruze krijgt ook een gloednieuwe motorvariant en tekent dankzij de 1.7-liter diesel met 110 pk een CO2-uitstoot op van slechts 99 gram/km.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...