Onthulling Mazda3 is nabij

Mazda3 2013
Na een gelekte brochure werd de nieuwe Mazda3 nu ook in het wild gespot.

Eerder deze maand toonden we jullie een gelekte brochure met op het eerste zicht foto’s van de nieuwe Mazda3. Nu kunnen we ook stilaan bevestigen dat deze niet zomaar een Photoshop waren, een ongecamoufleerde Mazda3 werd ondertussen immers in het wild gespot.

Naast het Soul Red exterieurkleur waarmee de Mazda6 werd gelanceerd, zien we ook duidelijk andere KODO-elementen van de grotere middenklasser terugkeren. Zo is er de subtiele dakspoiler, zijn er de typische achterlichten en wordt de achterkant ook afgewerkt met een uitlaat aan elke kant. Een stuk verfijnder dan zijn voorganger!

Het goede nieuws is dat we vermoedelijk niet zo lang meer moeten wachten op de officiële onthulling. Mazda kondigde immers aan dat het op 26 juni in New York een volledig nieuw model zal blootgegeven. Gamers met een Xbox 360 kunnen het evenement live bekijken via Xbox Live. De kans is enorm groot dat het nieuwe model de Mazda3 wordt.

Mazda3 2014 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...