Product Selector: Welke motorolie voor uw auto?

Mobil1 Product Selector
De juiste motorolie kiezen voor je wagen is een belangrijk gegeven, zowel voor optimale prestaties als om motorslijtage te voorkomen. De Mobil Product Selector helpt je de juiste motorolie te kiezen.

Mobil heeft onlangs een Product Selector gelanceerd, een online tool waarmee je de juiste motorolie voor uw auto kan kiezen. Hiermee kunnen onderhoudsmonteurs en inkoopverantwoordelijken eenvoudig de juiste motorolie kiezen voor elk type wagen, die de best mogelijke prestatie levert voor de auto van hun klanten. Met de juiste olie profiteert men namelijk van een betere bescherming tegen slijtage en een potentieel lager brandstofverbruik. Zelf ook zoeken welke smeermiddelen het meest geschikt zijn voor uw auto? Ga dan snel naar de Mobil Product Selector.

Mobil1_Product Selector

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...