Advertorial: Autobanden online kopen? Bij Tyrestock.be!

Advertorial: Autobanden online kopen? Bij Tyrestock.be! Vandaag de dag is alles online te koop, dus ook autobanden. Op zoek naar gepast rubber voor je vierwieler, bekijk dan vlug het aanbod op Tyrestock.be!

Eenvoudig

Banden online kopen? Daar hebben de meeste mensen geen kaas van gegeten. Er zijn zoveel verschillende modellen en merken dat je soms het bos niet meer door de bomen ziet. Maar op de homepage van Tyrestock word je direct bij de hand genomen. Eerst geef je in met welke wagen je rijdt of welke bandenmaat je hebt (dit laatste kan je trouwens makkelijk aflezen van jouw huidige banden). Vervolgens gaat Tyrestock jouw rijgedrag in kaart brengen. Het is immers niet omdat een band op een wagen past, dat hij ook op maat is van de bestuurder. Dit beseffen de vriendelijke heren van Tyrestock maar al te goed en ontwikkelden daarom hun Bandenzoeker. Met 5 simpele vragen vormt dit handig hulpmiddel een beeld van jouw rijgedrag. Op basis hiervan worden specifieke banden voorgesteld die passen bij de wagen, jouw rijstijl en budget. Toch nog niet gevonden wat je zocht? Dan kan je door de banden snuisteren en de verschillende kenmerken van elke band gaan vergelijken: grip op nat wegdek, duurzaamheid, rollawaai,…

Snel
Eens je de banden hebt gevonden die je nodig hebt, kan je ze laten leveren bij een Tyrestock-montagepunt in de buurt. Dit kan thuis zijn, maar ook nabij het werk of elders. Je maakt online een afspraak en de banden worden binnen de 48 uur na bestelling gratis geleverd. Het montagepunt hoeft dan enkel nog de banden te monteren en klaar is kees. Sommige montagecenters bieden bovendien mobiele montage aan, waar zij naar jou toe komen om de banden te monteren. Tijdens onze proef-op-de-som-bestelling waren de banden de dag na de bestelling reeds aanwezig in het montagecenter. We kregen een vriendelijk telefoontje van het montagepunt dat de banden geleverd waren en onze online afspraak werd bevestigd.

Voordelig
Online banden kopen doe je gemiddeld 30 tot wel 60% goedkoper dan bij de bandenboer om de hoek. Omdat websites zoals Tyrestock veel meer banden afnemen bij de groothandel dan een bandencentrale, kopen ze in aan een lager tarief. Bovendien is de marge in online winkels ook kleiner, omdat ze nu eenmaal minder kosten hebben (denk aan stockage, personeel, …). Dit voordeel voel je dan ook rechtstreeks in uw portemonnee.

Ben je nog op zoek naar nieuwe winterbanden voor uw wagen, neem dan zeker eens een kijkje op www.tyrestock.be. Je betaalt er sowieso een pak minder dan in de winkel en het kost geen extra moeite… Wij zijn alvast overtuigd!

Advertorial: Autobanden online kopen? Bij Tyrestock.be!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...