Advertorial: JEEP doorbreekt de dagelijkse sleur! #DoSomethingRenegade

Advertorial: JEEP doorbreekt de dagelijkse sleur! #DoSomethingRenegade Om te voorkomen dat we teveel in een dagelijkse sleur vallen daagt Jeep ons uit om eens iets atypisch te doen.. Yolo!

De nieuwe Jeep Renegade werd begin dit jaar voorgesteld en wil een nieuwe wind blazen in het segment van de compacte crossovers. Een fris design vol verwijzingen naar het verleden, stijlvol interieur en dynamische rijkwaliteiten moeten kooplustigen overtuigen, zoals het een echte JEEP beaamt kan de nieuwe Renegade zich ook uit de slag trekken op onverharde ondergrond. Met een breed aanbod qua motoren en uitrustingsvormen is er voor elk wat wils, de prijzen starten bij €19.900!

Om de Belgische lancering wat kracht bij te zetten worden er medechauffeurs uitgedaagd om iets minder voor de hand liggend te doen, want de Jeep Renegade is er niet voor de saaie stadsmus. Zo werd er al gesurft en gedanst op het (stevige!) dak, logozoentjes gegeven, een semi stoelendans gehouden op de achterbank en nog veel meer.. Enkel zij die hun grenzen willen verleggen, zullen zich dus aangetrokken voelen tot de Jeep Renegade.

Het leven is al veel te kort op zich dus moet je alle kansen grijpen die je krijgt om te breken met de dagelijkse sleur, dus #DoSomethingRenegade!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...