Benzineprijs stoot morgen door naar nieuw record

Benzineprijs
De maximumprijs voor een liter benzine zal morgen opnieuw een record bereiken.

Wie benzine moet tanken doet dat beter nog vandaag, want morgen slaat de maximumprijs voor een liter benzine Super 95 met 2,2 eurocent op, tot maximaal 1,808 euro/liter. Daarmee bereikt de benzineprijs een nieuw record, het vorige record dateert van 7 april, toen de maximumprijs 1,804 euro/liter bedroeg. Ook Super 98 wordt morgen duurder, de maximumprijs van de octaanrijke brandstof stijgt met 2,1 eurocent tot 1,836 euro/liter.

Enkele weken geleden konden we jullie nog melden dat ook de dieselprijs een nieuw record bereikte, een liter diesel kost momenteel maximaal 1,587 euro. Ondanks de hoge maximumprijzen betalen we vaak echter een stuk minder aan de pomp, de hoge brandstofprijzen ontketenen namelijk een prijzenslag tussen de grote tankstations, waardoor de kortingen vaak oplopen tot meer dan 10 eurocent per liter.

Nissan GT-R Tankstation

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...