Extra snel: Jaguar XFR Speed Pack

Jaguar XFR Speed Pack 2012
Jaguar lanceert een Speed Pack voor de XFR, waarmee de topsnelheid op 280 km/u wordt gebracht.

Jaguar kondigt de lancering van de XFR Speed Pack aan, een pakket dat de snelheidsbegrenzer van de XFR sloopt en zo de topsnelheid van 250 km/u naar 280 km/u brengt. Daarnaast omvat het pakket ook een aangepaste afstelling voor de ophanging en biedt het Speed Pack enkele aerodynamische verbeteringen. Zo is er ondermeer plaats voor een nieuwe splitter vooraan en een kofferspoiler die de stabiliteit bij hoge snelheden moet verhogen.

De 5-liter Supercharged V8 levert nog steeds 510 pk en 625 Nm koppel, waarmee de XFR van 0 naar 100 km/u sprint in 4,9 seconden. Het motorblok wordt gekoppeld aan een automatische achtbak, die speciaal werd aangepast om de nieuwe topsnelheid aan te kunnen. Het Speed Pack is voortaan vanaf 3.500 euro te koop, een XFR heb je al vanaf 94.300 euro.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XFR

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...