Officieel: Mazda MX-5 Facelift

Mazda MX-5 Facelift 2013
Mazda heeft de MX-5 een infinitesimaal kleine facelift gegeven, waardoor het model er terug een jaar tegenaan kan.

De nieuwe facelift omhelst een agressievere voorkant met een grotere opening voor de grille, nieuwe mistlampen, een splitter en nieuwe 17″ velgen. Binnenin zijn er voortaan stoelen in nieuwe ledersoorten beschikbaar, waaronder Alcantara en zwart leder. Op mechanisch vlak zou de gasrespons en het remgevoel verbeterd zijn, daarnaast is er voortaan ook gedacht aan voetgangersveiligheid dankzij een actieve motorkap. Deze facelift is vermoedelijk de laatste alvorens Mazda in 2014 de nieuwe generatie zal voorstellen, dat model zal in samenwerking met Alfa Romeo worden gebouwd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...