Jaguar herziet verschillende motoren

Jaguar_Gamma_2013
Jaguar heeft voor modeljaar 2013 wat nieuwe motoren en kleine updates in petto!

Eerst en vooral komen er 2 nieuwe motoren bij, een 2.0 liter grote benzinemotor met 240 pk en 340 Nm en een 3.0 liter grote V6 met 340 pk en 450 Nm. Verder wordt de 2.2 liter grote dieselmotor uit de Jaguar XF herzien en zal hij beschikbaar zijn met ofwel 163 pk ofwel 200 pk.

Alle modellen worden voortaan aan een achttraps automaat gekoppeld, die boterzacht schakelt. De V6- en V8-motoren krijgen een start/stop-systeem dat het verbruik moet drukken. Aan de binnenkant zijn er weinig veranderingen, aan het infotainmentsysteem dat behoorlijk wat gebreken kent, wordt er wel gesleuteld!

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XF.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XFR.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XJ.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...